Τι πρέπει να ξέρω

 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ  ΒΑΣΙΚΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

1.  ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ :   Λ.Ποσειδώνος 47 στο Παλαιό Φάληρο πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία του Φλοίσβου και λειτουργεί με διακεκομμένο ωράριο καταστημάτων.    Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας να επισκέπτονται  το κατάστημά μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρονται.
2. ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :      210  9888 705    &      211 011 3816
3.  ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  :   Δε / Τε / Σαβ   10:00 – 15,00   &  Τρ / Πε / Πα   10,00 – 14,30  και  18,00 – 20,30
4. E-MAIL :           info@woodline.gr     wsaliveros@gmail.com      elinasal@ath.forthnet.gr
5. ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ : Έπιπλα σε ειδικές κατασκευές , Υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού     χώρου, Ταπετσαρίες τοίχου,Μοκέτες , Χαλιά, είδη μπάνιου,διακοσμητικά, ιδιαίτερα λευκά είδη ,συστήματα σκίασης και διακοσμητική μελέτη χώρου από την ίδια την Κα . Σαλιβέρου Ελίνα. 
6. ΤΡΟΠΟΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  :  Μπορείτε να παραγγείλετε ότι επιθυμείτε είτε τηλεφωνικά και να πληρώσετε με κατάθεση σε λογαριασμό μας καθώς συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες τράπεζες είτε με την παρουσία σας στο φυσικό μας κατάστημα την οποία και συνιστούμε ώστε να δείτε από κοντά  το προϊόν που σας ενδιαφέρει ως προς την ποιότητα και το χρώμα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων αν κάτι δεν εμφανίζεται σωστά στην οθόνη του μέσου που χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας.
7. ΤΡΟΠΟΣ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ  : Μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω μεταφοράς σε λογαριασμό μας με web banking είτε με αντικαταβολή στον χώρο σας μέσω κούριερ (υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ) . Ειδικά για την Αθήνα υπάρχει σε μερικές περιπτώσεις η δυνατότητα της αντικαταβολής με μηχάνημα ηλεκτρονικών συναλλαγών POS κατόπιν συνεννόησης (ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις ). 
8. ΕΝΑΡΞΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  :   Για την έναρξη μιας παραγγελίας απαιτείται μια προκαταβολή της τάξης του 50% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας. Μικρότερες προκαταβολές δεν στοιχειοθετούν  υποχρέωση της εταιρείας μας για έναρξη της όποιας παραγγελίας μέχρις ότου μας καταβληθεί το 50% της αξίας αυτής.
9. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΔΟΣΕΩΝ  : Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και ανάλογα το τελικό ποσόν.Επιταγές ή γραμμάτια δεν γίνονται δεκτά σαν τρόπος πληρωμής είτε εξόφλησης.
10. ΑΚΥΡΩΣΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  : Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών απο την έναρξη της και μόνο για προϊόντα που υπάρχουν σε στοκ εδώ. Αν η παραγγελία είναι από προμηθευτή μας από το εξωτερικό  και έχει ήδη δοθεί προς αυτόν τότε  δεν γίνεται δεκτή καμία ακύρωση και για κανένα λόγο.                                            
11. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ  :  Για αποστολές εκτός Αττικής όλα τα μικρά αντικείμενα αποστέλλονται με χρήση κούριερ ACS και δυνατότητα παραλαβής στο χώρο σας τα δε μεγαλύτερα όπως και τα έπιπλά μας μέσω πρακτορείου. Συνεργαζόμαστε και με γνωστές διεθνείς μεταφορικές εταιρείες για αποστολή των προϊόντων μας σε όλους τους εκτός Ελλάδος προορισμούς.Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της αποστολής ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του εκάστοτε διακινητή.
12. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  :  Αναγνωρίζουμε επιστροφές προϊόντων μας μόνο στην περίπτωση που σας αποστείλαμε προϊόν διαφορετικό από αυτό που μας παραγγείλατε. Θέματα όπως άλλαξα γνώμη ,θέλω να παραγγείλω κάτι άλλο ,δεν το έχω ανοίξει και θέλω να το επιστρέψω,δεν φαινόταν καλά στην οθόνη μου,το χρώμα είναι λίγο διαφορετικό από το όπως το είδα  στην οθόνη μου κλπ δεν στοιχειοθετούν σε καμία περίπτωση θέμα επιστροφής του όποιου προϊόντος προς εμάς .Καλούμε για τον λόγο αυτόν όλους  σας να κάνετε την όποια αγορά σας μέσω του καταστήματος μας αν έχετε την όποια μικρή έστω αμφιβολία για το προϊόν που  διατίθεσθε να αγοράσετε από εμάς.
13. ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  :  Υπάρχει  δυνατότητα δειγματισμού στον χώρο σας  από τον αρμόδιο συνεργάτη μας με χρέωση της υπηρεσίας αυτής ανάλογα με το που βρίσκεστε. Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε παραγγελία κατόπιν του δειγματισμού σας και ανάλογα με το τελικό ποσόν αυτής ενδέχεται να σας αφαιρεθεί το ποσόν αυτό από το σύνολο της παραγγελίας σας.
14. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ : Αν και κατάστημα λιανικής πώλησης διαθέτουμε κάποιους συνεργάτες για την τοποθέτηση ταπετσαρίας και κουρτινών σε αρκετούς νομούς της Ελλάδας. Για τα έπιπλά μας θα σταλεί το εξειδικευμένο συνεργείο του εργοστασίου μας σε περίπτωση είναι αναγκαία η παρουσία του.
15. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ  :   Δεν συμμετέχουμε στις  εκπτωτικές περιόδους που ανακοινώνονται ανά περιόδους και σε κανένα είδος μας. Ειδικές τιμές με μεγάλη έκπτωση παρέχουμε σε ορισμένα είδη που είναι από προηγούμενες βιτρίνες του καταστήματος μας (ρωτήστε μας σχετικά).
Με κάθε αγορά ταπετσαρίας από εμάς κερδίζετε αυτομάτως έκπτωση 15% σε όλα μας τα υφάσματα
σε κάθε μελλοντική σας αγορά!!!

 


 

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω e-mail
ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο 210-9888705 (2 γραμμές) ή στο 211 011 3816

We ship to nearly every country in Europe.For more details please send us an e-mail to elinasal@ath.forthnet.gr
We will respond to any inquiry as soon as possible.
An English,French,and Russian  speaking person will always be available on +30-2109888705 ready to help.